stil4all, - Webbutik powered by www.talex.se
  Logg på Kontakt oss Frågor & Svar om Keratin behandling for hårOm anti-frizz behandling Keratin CureFöre & EfterSalongerSteg för steg Handlevogn Kasse  
  Kategorier
  Informasjon
Frågor & Svar om Keratin behandling for hår
Om anti-frizz behandling Keratin Cure
Före & Efter
Salonger
Villkor
Sekretess & cookies
Steg för steg
Kontakt oss
Sitemap
Powered by
Talex Webshop

Före & Efter

aaaddd

RECENSION FRÅN SMINKHÖRNAN
onsdag november 9, 2011 @ 15:20

Som ett brev på posten, bokstavligt talat, kom ett keratin kit hem till mig. Stil4all skickade ett varuprov till mig, för att testa, och jag vet inte om jag är glad eller ledsen. Glad för att jag har hittat en riktigt bra lösning på mitt frizziga hår, men ledsen för att jag nu för att framtid kommer behöva köpa detta kit. Jag gjorde denna behandlingen i söndags men ville vänta med att skriva recension för att se hur håret reagerade efter fukt, träning, dusch och andra äventyr.

Kan inleda med en beskrivning av mitt hår innan keratinet. Ni ser en bild nedan på ett halvtorrt hår som redan då är ganska frizzigt, men det var den bästa bilden jag kunde hitta på en före-bild. Mitt hår är tjock, väldigt frizzigt och ganska tråkigt att ha och göra med. Jag har aldrig kunnat dusha och sen bara låta håret självtorka, för då se jag ut som ett troll. Jag använde värme på mitt hår (plattång) varje dag för att se anständig ut. Det jag hoppades på var en behandling som gjorde mitt hår lite mer lättarbetat och framförallt mindre frizzigt, och det kan man lugnt säga att jag fått. På höger bild nedan ser ni mitt hår efter behandlingen, och så ser det ut även idag, efter tre dagar och två duschar. Jag kan alltså gå ut ur duschen och antingen blåsa det, för att få lite volym och för att få det torrt fort, eller låta det självtorka och ändå se vettig ut. Om jag blåser håret blir det väldigt mjukt, glansigt, rakt och ”bounsigt”. Om jag låter det självtorka kommer mina lockar fram men det blir absolut inte frizzigt. Inte heller blir det frizzigt när jag går ut i fuktigt väder, eller står i badrummet när sambon duschar. För många kanske detta verkar vara ett lyxproblem, med en dyr lösning, men för mig gör det faktiskt min vardag ganska mycket lättare. Jag lägger ner betydligt mindre tid på håret nu, och när man kör hemifrån kvart i sju på morgonen, är den tiden väldigtvärdefull. Om jag absolut måste hitta något negativt är det möjligtvis lukten, som inte är klockren, men ändå inget direkt problem. Post-Treatment produkterna luktar honung, på riktigt, inte så där artificiellt som många andra produkter för.

Om ni har frizzigt hår, och det stör er, och ni råkar hitta 1249 kronor i en byrålåda tycker jag absolut ni ska använda det här, för så bra är det!


  Handlevogn
..er tom!
  Valuta
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
 
 PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
 
Bookmark and ShareCopyright © 2011 - 2015 stil4all